Selecteer een pagina

Onze
Diensten

Als mediaproductiebedrijf leveren wij verschillende diensten. Klik op de woorden rechts voor meer informatie.

Het proces

Op de koffie

Mogen wij iets over onszelf komen vertellen? Maar nog belangrijker, wij willen jou graag leren kennen. En je bedrijf. Hoe drink jij je koffie?

Brainstormen

Aansluitend kunnen wij samen eens wat ideeën uitwisselen. Misschien heb je al wat leuks bedacht, misschien ook helemaal niet. Maar samen ontstaan er vast leuke concepten waarover we kunnen doorpraten.

Uitwerken

Wij zetten alle ideeën op een rij en bouwen het script voor wat komen gaat. In samenspraak met jou passen wij dat aan waar nodig, om tot een definitieve werkbeschrijving te komen.

Opnemen

Voor de uiteindelijke opnames nemen we altijd ruim de tijd: het is belangrijk dat we voldoende materiaal opnemen. Het moet goed gebeuren en bovendien moeten we er zeker van zijn dat wij genoeg materiaal hebben voor de volgende stap.

Montage en fotobewerking

Voor het bewerken van het ruwe materiaal maken wij gebruik van professionele software. Meer nog dan je waarschijnlijk verwacht, bepalen de details in hoge mate de kwaliteit van het eindresultaat. Daarom stoppen we pas als elke punt en komma op zijn plek staat.

Feedback

Jij mag ons vertellen wat je graag anders ziet, want wij zijn pas tevreden als jij geen wensen meer hebt.

 

VIDEO

 

Onze voornaamste dienst bestaat uit het maken van (bedrijfs)video’s. Dit is waar het allemaal begon, een passie voor films. Dit hebben wij later uitgebreid met andere diensten, zoals het maken van websites, flyers en foto’s.

 

FLITSVIDEO

 

Flitsvideo’s duren 5 tot 15 seconden. Je kunt ze inzetten daar waar je normaliter een foto zou hebben geplaatst. Flitsvideo’s trekken namelijk door de bewegende beelden veel meer aandacht dan een statische foto. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van flitsvideo’s op sociale media.

Website Design

Wij kunnen ook websites maken met WordPress. Ook deze website draait op WordPress en is door ons gemaakt.
Bij het maken van websites komt vanzelfsprekend de optimalisatie voor telefoons, tablets en zoekmachines kijken. Daar wordt allemaal voor gezorgd.

b

Minimalistisch Design

Responsive Design

U

Search Engine Optimalization

Folder en Flyer Design

Het ontwerpen van folders en magazines is ook niets nieuws voor ons. Vanuit onze opleiding hebben wij meerdere belangrijke technieken geleerd om deze er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Ook zijn wij goed bekend met programma’s uit de Adobe Suite zoals Photoshop en InDesign.

 

In onze portfolio kunt u meerdere voorbeelden vinden van ontwerpen die wij reeds hebben gemaakt. Wij helpen u graag met uw eigen project!

Projecten

Tevreden klanten

lopende projecten

kopjes latte

DIT IS EEN TESTVIDEO.

OPGELEVERD WERK

Bekijk onderstaande voorbeelden, of bekijk ons volledig portfolio.

Contact?
Stuur een bericht!

10 + 3 =

WordPress Lightbox Plugin