Goedemiddag,

Vandaag op 17 september 2018 heb ik de website helemaal vernieuwd. De vorige website was voor mijn oude YouTube-kanaal met vrienden, maar de nieuwe website draait vooral om een kijk naar de toekomst. Wat wil ik gaan bereiken met mijn leven? Wat wil ik precies gaan doen? Dat is hier te zien.

Veel dingen die op deze site worden gezegd zijn dus (nog) geen werkelijkheid. Ik zit nog midden in mijn opleiding en heb al helemaal geen vijf jaar ervaring met professionele video’s maken. Ik hoop dat ik dat over vijf jaar wél kan zeggen.

Voor eventuele nieuwe klanten die op magische wijze op deze site terecht zijn gekomen; ik moet jullie teleurstellen. Voorlopig ben ik nog niet beschikbaar om u te helpen bij uw projecten. Maar houdt vooral deze site in de gaten! Over een paar weken komt mijn eerste project voor het Wereld Natuur Fonds namelijk al online. Een enorme kick-off met een enorme klant!

Ik hoop dat ik hier een mooie toekomst op kan gaan bouwen, en hopelijk hoopt u dat ook.

Bedankt voor het lezen,
Colin.

Categorieën: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *